همه چیز در مورد میکرونیدلینگ صورت
میکرونیدلینگ صورت ، روشی برای جوانسازی پوست صورت است که با یک دستگاه به لایه های پوست سوزن های ریزی وارد می شود .
در این سیستم بافت آسیب دیده در گذشته ، شکسته شده و سلول های پوست برای تکثیر تحریک می شوند .
تکثیر سلول ها منجر به تشکیل لایه های جدیدی از کلاژن و الاستین شده و علاوه بر تکثیر سلولی ، مویرگ های جدید هم به وجود آمده و باعث می شود تا روند جریان خون در پوست بهتر شود .
میکرونیدلینگ صورت در چه مواردی کاربرد دارد ؟
- رفع اسکار زخم یا آکنه
- از بین بردن چین و چروک صورت
- جمع کردن روزنه ها و منافذ پوستی
فرآیند انجام میکرونیدلینگ صورت
ابتدا سطح پوست صورت را تمییز نموده و با یک نوع کرم خاص ، پوست را بی حس می نماییم . به منظور دریافت نتیجه ی بهتر ، می توان در این روش از موادی مثل سرم ویتامین ث و اسیدهیالورونیک که منجر به تحریک شدن روند کلاژن سازی می شوند ، کمک گرفت .
پس از آن که پوست بی حس شد ، ابزار مخصوصی که شبیه به خودکار است و دارای 12 سوزن می باشد ، برای سوراخ نمودن پوست به کار گرفته می شود و با زاویه نود درجه وارد پوست می گردد . پس از اتمام درمان برای مرطوب نمودن پوست می توان از سرم ویتامین C استفاده کرد .
در بیشتر بیماران ، تا 48 ساعت ظاهر پوست شبیه به آفتاب سوختگی است و کمی قرمز و متورم است ، ممکن است در پوست های حساس کمی کبودی نیز مشاهده گردد ، در این مدت می توانید از پماد اکسید دوزنگ استفاده کنید . در نهایت طی یکی دو هفته بعد از انجام درمان پوست شفافیت بیشتری خواهد داشت و نرم تر می شود و اثر درمان به وضوح قابل رویت خواهد بود.
میکرونیدلینگ را می توان با استفاده از دو ابزار مختلف انجام داد:
- قلم درما: ابزاری شبیه قلم که در نوک آن سوزن های ریزی وجود دارد.
- غلطک های درما: غلتک صورت با سوزن های کوچک روی غلتک.
میکرونیدلینگ یک جایگزین طبیعی، جامع و ایمن برای تسطیح پوست با استفاده از سوزن های کوچک بدون دستگاه تهاجمی است که برای انواع پوست بی خطر است. هنگامی که با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) خون بیمار به صورت موضعی تزریق می شود، با تحریک تولید کلاژن یا فاکتورهای رشد جدید نتایج بهینه ای را برای بهبود چین و چروک ، منافذ باز، زخم، ترک پوست و ظاهر کلی پوست فراهم می کند.
چه کسی کاندید مناسبی برای میکرونیدلینگ است؟
کسانی که از سلامت خوبی برخوردار بوده و به دنبال رفع خطوط ریز، چین و چروک، تقویت تولید کلاژن یا مقابله با زخم های ناشی از آکنه یا جراحات هستند کاندیدهای خوبی برای میکرونیدلینگ هستند.
چه کسی کاندید مناسبی برای میکرونیدلینگ نیست؟
میکرونیدلینک برای بیشتر افراد گزینه خوبی است، اما برای تعداد معدودی از متقاضیان انجام نمی شود. ضروری است که پوست عاری از اگزما، آکنه روزاسه، پسوریازیس، خال های برجسته، زگیل یا تبخال، تاول تبخالی، آفتاب سوختگی آکنه فعال، کلوئیدها باشد.
هر یک از اختلالات فوق موارد منع است و در واقع می تواند وضعیت بیمار را بدتر کند. توجه به این نکته مهم است که بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی سیستم ایمنی (عارضه خود ایمنی)، بیمارانی که داروهای رقیق کننده و ضد انعقاد خون مصرف می کنند نیز کاندید مناسبی برای هرگونه درمان سوزنی نیستند. میکرو نیدلینگ هرگز نباید روی ضایعات برجسته یا باز انجام شود.
پیش از درمان با میکرونیدلینگ :
- حداقل 2 هفته از میکرونیدلینگ ، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید یا آفتاب سوختگی خودداری کنید. 5 تا 7 روز قبل، اپیلاسیون، کرم های موبر یا الکترولیز در ناحیه تحت درمان انجام ندهید. برای جلوگیری از تحریک پوست، روز عمل ناحیه تحت درمان را اصلاح نکنید.
- 5 تا 7 روز قبل از درمان، کرم های موضعی مانند لایه بردارها و آنتی بیوتیک های موضعی استفاده نکنید، زیرا ممکن است حساسیت پوست را افزایش دهد.
- حداقل 3 روز قبل، داروهای ضد التهابی مانند ایبوپروفن، موترین یا ادویل استفاده نکنید. این موارد در روند التهابی طبیعی که برای جوان سازی پوست بسیار مهم است تداخل ایجاد می کنند.
- حداقل 2 هفته قبل از عمل خود از انجام روش های IPL / لیزر ، قرار گرفتن در معرض آفتاب بدون محافظت یا آفتاب سوختگی خودداری کنید.
- اگر موهای متراکم در ناحیه درمان وجود دارد ، یک روز قبل از ورود برای قرار ملاقات خود را اصلاح کنید.
- اگر مستعد ابتلا به تبخال هستید ، به مدت 2 روز قبل و روز درمان از داروی ضد ویروس استفاده کنید.
- به مدت یک هفته قبل از عوامل رقیق کننده خون خودداری کنید زیرا کبودی از عوارض جانبی شایع میکرونیدلینگ است.
مراقبت های پس از درمان:
- بلافاصله پس از اتمام میکرونیدلینگ، پزشک یک ماسک هیالورونیک و مرطوب کننده به مدت 5 تا 10 دقیقه استفاده می کند.
- به مدت یک هفته از هیچگونه داروی ضد التهابی مانند ایبوپروفن، موترین یا ادویل، یخ برروی صورت، آرنیکا یا بروملین استفاده نکنید. زیرا ممکن است در روند التهابی طبیعی تداخل کنند.
- دو هفته از برنزه شدن، حمام آفتاب و قرارگرفتن طولانی مدت در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. پس از 24 ساعت، همیشه از ضد آفتاب حاوی SPF30 یا بیشتر استفاده کنید. درصورت نیاز، فقط از تیلنول برای تسکین درد استفاده کنید.
توصیه های غذایی اختیاری:
- از آناناس تازه ، آب گیلاس بدون قند، ماهی قزل آلا (روغن ماهی امگا 3) ، سوپ های تهیه شده از آبگوشت و استخوان استفاده کنید، از مصرف لبنیات ، گندم و شکر خودداری کنید.
- به مدت سه روزاز تمرینات سنگین که باعث تعریق می شود خودداری نمایید.
- از جکوزی و سونا به دلیل باز بودن منافذ پوست به مدت 24 ساعت یا در صورت وجود التهاب تا 48 ساعت خودداری کنید.
- به پشت بخوابید و سر تخت را بلند کنید تا تورم یا درد کاهش یابد.
- هر کرم موضعی آنتی بیوتیکی را که پزشک برای جلوگیری از عفونت تجویز می کند ، مصرف کنید.
- قبل از لمس صورت ، دستان خود را بشویید.
- 24 ساعت آرایش نکنید، به خصوص با برس آرایشی که قبلاً استفاده شده است.
- چند روز اول، نباید از هرگونه محصول مراقبت پوست حاوی مواد شیمیایی سخت لایه برداری و هرگونه رایحه استفاده کنید.
- از اسیدهای گلیکولیک یا آلفا هیدروکسی استفاده نکنید.
- حداقل در 48 ساعت اول از مصرف رتینول A و سرم ویتامین C اجتناب شود.
- اطمینان حاصل کنید که مواد پاک کننده ، تونر یا اسکراب هایی که قصد دارید طی 2 تا 3 روز پس از انجام میکرونیدلینگ توسط ارائه دهنده خود استفاده کنید ، باعث بدتر شدن عوارض جانبی نمی شوند.
سلام
من تقریبا ۴ ماه پیش فیلر تزریق کردم ولی هنوزم تیرگی هست و البته ارثیه
اگه کربوکسی تراپی روشی دائمی نیست چه روشی رو پیشنهاد میکنید ک تیرگی رو از بین ببره؟ لیزردرمانی موثره؟
سلام من يكسال ونيم پيش ژل زير چشام تزريق كردم و همچنين مزو تراپي روي گونه هام حساسيت شد وتبديل به كبودي زير چشام وبكه هاي تيره روي صورت بسيار نگران كننده شده ايا احتمال داره با كربن تراپي اين سياهي هاي زير چشم وگونه ها از بين بره ؟؟