کاربرد درمانی بوتاکس
بیمار در موقعیت های متفاوتی، با بوتاکس تحت درمان قرار می گیرد. بوتاکس علاوه بر کاربردهای زیبایی، در موارد درمانی نیز کاربرد های زیادی دارد. آنچه در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد، کاربرد درمانی بوتاکس می باشد.
از کاربرد درمانی بوتاکس می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- درمان سردردهای میگرنی
- درمان شقاق
- زخم های دردناک
- آن نواحی از بدن که دچار تعریق زیاد می شوند. مثل: زیربغل، کف دست و پا و ….
- مشاهده نشدن ویژگی قرینگی در صورت
- با در نظر گرفتن کاربرد درمانی بوتاکس در بیماری های مختلف،می توانید هر یک از مشکلات خود در بیماری های ذکر شده، تحت درمان بوتاکس قرار دهید.
روند تزریق بوتاکس چگونه است؟
برای تزریق بوتاکس از بی حسی استفاده نمی شود. در صورت نیاز ممکن است از پماد های بی حس کننده موضعی در محل مورد نظر به مدت 20 الی 30 دقیقه قبل از تزریق،استفاده گردد.زمان کل این فرآیند بین 10 الی 15 دقیقه می باشد. با سوزن های بسیار ظریف همانند سرنگ انسولین در عضلات تعیین شده، تزریق با اندکی درد انجام می گیرد. تعداد این تزریق ها در همه افراد متفاوت است و با در نظر گرفتن میزان چین و چروک ها صورت می گیرد. به طور مثال: در پیشانی از 10 الی 16 تزریق، در خط اخم از 4 الی 6 تزریق و در دور چشم از 3 تزریق استفاده می شود.
کاربرد درمانی بوتاکس هنگامی نمایان می گردد که توصیه های بعد از آن رعایت شود.
توصیه ما به بیماران این است:
- از خم کردن زیاد سر جلوگیری نمایند.حتی الامکان روی شکم خود برای 4 الی 6 ساعت نخوابند. با توجه به اینکه درد تزریق بوتاکس همانند درد سایر تزریقات و یا نیش پشه کم می باشد، بیمار بعد از تزریق متوجه درد زیادی نخواهد شد.
- نواحی تزریق شده را تا 12 ساعت و بهتر است تا 24 ساعت ماساژ ندهید. با این کار به حفظ بوتاکس تزریق شده در آن محل کمک نموده اید. علاوه بر آن،بوتاکس به دیگر عضلات صورت پخش نمی شود.
- شروع فعالیت های روزمره با در نظر گرفتن شدت آنها بلامانع است.
- بعد از تزریق استحمام با آب گرم را فراموش کنید.
کلینیک تخصصی پوست ، مو و لیزر بنیتا
( جوانسازی پوست – پی آر پی – لیزر موهای زائد – تزریق بوتاکس – میکر ونیدلینگ )